Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

Agenda ALV 24 oktober


We hebben een lange en drukke vergadering voor de boeg met z´n allen. We starten om 11 uur en verwachten rond 17 uur klaar te zijn. Met een beetje geluk lopen we wat in, maar we willen ook wel voldoende ruimte laten aan de leden om hun vragen te stellen. Ook duren online stemmingen wat langer dan stemmen op een fysieke vergadering, dus laten we geduld hebben met elkaar en vragen duidelijk en kort formuleren.

Technische ondersteuning

Het is nog best een uitdaging om met elkaar online te kunnen vergaderen. We hebben een beschrijving gemaakt van hoe het systeem werkt.

Ook hebben we een test-vergaderruimte gemaakt die jullie via deze link kunnen vinden:

Deze ruimte is op woensdag 21 oktober ’s avonds open tussen 19 en 21 uur. Gedurende die tijd kunnen mensen die willen kijken of ze in het systeem kunnen komen dat uittesten. Ruud, Arjan, Leonieke en Vreer zullen die avond ook beschikbaar zijn om te ondersteunen waar nodig.

Mogelijk gaan we jullie in die week ook een test-stembiljet toesturen om te testen of we met zoveel mensen tegelijkertijd kunnen stemmen. De theorie van de systemen zien geen knelpunten, maar een korte test kan beter inzicht geven.


Gerelateerde artikelen

Lina Zedriga en Sylvana Simons

BIJ1 wil een Afrikaanse caucus: Sylvana Simons in gesprek met Lina Zedriga over de situatie in Oeganda

Sylvana Simons sprak met Lina Zedriga, medeoprichter en vice president National Unity Party uit Oeganda. Ze spraken over hoe BIJ1 en NUP elkaar kunnen steunen.

Lees meer
Een politieagent kijkt over het water. We zien zijn rug, hij draagt een donkerblauwe jas met gele strepen waar het logo van de politie op staat.

BIJ1 stelt Kamervragen over ernstige misstanden binnen de politie

BIJ1 heeft Kamervragen gesteld over de meerdere berichten in het nieuws waaruit blijkt dat er een onveilige sfeer bestaat binnen het Nederlandse politiekorps.

Lees meer
Persoon met een Palestijnse vlag voor een Israelische nederzetting.

STATEMENT ‘ISRAËL EN SHEIKH JARRAH’

De afgelopen weken werden getekend door een aanhoudende stroom van ‘escalaties’ als gevolg van de Israëlische bezetting van Palestina. Het gaat hier niet over een ‘ruzie’ want apartheid, kolonialisme en terreur zijn geen kenmerken van een ‘conflict’. Het zijn de kenmerken van onderdrukking. Human Rights Watch publiceerde vorige week een rapport met heldere conclusies: de […]

Lees meer