Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

Afdelingsupdate


06-11-2020

Eens per twee maanden sturen de afdelingen een update naar het afdelingenteam. De afdelingsupdate moet binnen zijn op de eerste dag van de even maanden. Dat wil zeggen: 1 februari, 1 april, 1 juni, 1 augustus, 1 oktober en 1 december. De afdelingsupdate voldoet aan de volgende dingen:

  1. Leden. Wat heeft de afdeling in de afgelopen twee maanden gedaan voor ledenwerving en wat gaat de afdeling nog doen om meer leden te werven? Hoeveel actieve leden heeft de afdeling? Wat is het streefaantal van actieve leden? Hoe gaat de afdeling meer leden werven? Welke doelgroepen wil de afdeling nog meer/beter bereiken?
  2. Eigen organisatie. Hoe is de afdeling nu georganiseerd? Denk aan bestuur, kerngroep en werkgroepen. Wat heeft de afdeling de afgelopen twee maanden gedaan aan de eigen organisatie? Welke plannen liggen er om de eigen organisatie te verbeteren/stabieler te maken/uit te breiden/te verstevigen/enz.?
  3. Representatie. Hoe representatief is je bestuur/kerngroep en je actieve ledencirkel? Wat heeft de afdeling gedaan om de representatie te verbeteren dan wel te handhaven? Wat zijn de plannen op het gebied van representatie voor de komende twee maanden?
  4. BIJ1 in actie. Welke acties heeft de afdeling in de afgelopen twee maanden gedaan? Onder acties verstaan we politieke acties, gatherings, scholingen, social media-acties, etc. Welke acties staan er op de planning voor de komende twee maanden?
  5. BIJ1komsten. Hoeveel (leden)bijeenkomsten heeft de afdeling georganiseerd in de afgelopen twee maanden? Wat zijn de doelen voor het organiseren van die bijeenkomsten in de komende twee maanden?
  6. Zichtbaarheid. Hoe is de afdeling zichtbaar geweest in de afgelopen twee maanden? Denk aan media, sociale media, aanwezigheid bij evenementen, andere vormen van communicatie. Hoe wil de afdeling zichtbaarheid vergroten de komende twee maanden?
  7. Andere doelen. Welke andere doelen heeft de afdeling voor de komende twee maanden? Welke andere doelen heeft de afdeling in de afgelopen twee maanden bereikt?

De afdelingsupdate kan worden verzonden naar afdelingen@bij1.org.

Lees meer over de afdelingen: