Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

BIJ1 Winterschool


07-12-2020

BIJ1 nodigt je van harte uit voor de BIJ1 Winterschool: een serie avonden waarin we ons verdiepen in de belangrijkste thema’s van de partij. We geven je graag de kans om mee te doen en je vragen te stellen aan de sprekers. De avonden hebben elk een thema en spreker of twee.

Van 14 t/m 18 december van 19.00 tot 20.30 uur met Sylvana Simons, Daphina Misiedjan, Lisenne Delgado, Bram Ieven, Maximilian Pogrzeba en Emma Young.

“Onderwijs is het machtigste wapen dat je kan gebruiken om de wereld te veranderen.”

Nelson Mandela

Geschiedenis en toekomst

De week zal starten op maandag met een introductieavond waarin jij vragen mag stellen aan Sylvana Simons over de kernwaarden van de partij, hoe is het allemaal begonnen, hoe is het zo gekomen en hoe vertaal je activisme naar politiek? Daarin is er ook de ruimte om te reflecteren op wat de partij de komende campagne nodig heeft van haar leden.

Van staatsinrichting tot klimaat

Op de andere avonden gaan we dieper in op een bepaald thema. Maximilian Pogrzeba en Emma Young hebben we het onder andere over internationale samenwerking. Ook komt Mr. dr. Daphina Misiedjan spreken over klimaatrechtvaardigheid. Promovendus Lisenne Delgado laat haar licht schijnen op staatsinrichting. En Dr. Bram gaat onderwijs en wetenschap uitdiepen.

Kennissessies voor leden

De BIJ1komsten zullen online zijn. In de toekomst hopen we deze sessies in fysieke nabijheid te kunnen geven. De Winterschool-avonden zijn alleen voor leden en vrijwilligers van BIJ1 bedoeld. Vragen en opmerkingen worden bijgehouden en op basis van de beschikbare tijd live beantwoord. Overgebleven vragen kun je aan ons sturen, zodat wij ze in een volgende sessie mee kunnen nemen.

Toegankelijkheid

We willen dat elk lid en vrijwilliger die geïnteresseerd is mee kan doen. Als jij specifieke benodigdheden nodig hebt om mee te kunnen doen, laat het ons weten door een e-mail te sturen naar kennis@bij1.org. Dan zoeken we met jou een oplossing.
 

Wanneer: 14 t/m 18 december 2020


Hoe laat: 19.00 – 20.30


Waar: online

Meld je aan door een e-mail te sturen naar kennis@bij1.org.