Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

BIJ1 presenteert nieuwe bestuursleden


Met veel plezier kan BIJ1 na de Algemene Ledenvergadering van 8 juni 2019, die in Utrecht heeft plaatsgevonden, mededelen dat Maurits Boote, Rebekka Timmer, Ryan Ramharak en Ivanka Annot (niet op de foto), allen met een ruime meerderheid, op democratische wijze verkozen zijn tot bestuursleden. Zij zullen Leonieke Schouwenburg, Lennon Fokkens en Sylvana Simons aanvullen als leden van het Landelijk Bestuur.

Niet alleen hebben tijdens de Algemene Ledenvergadering bestuursverkiezingen plaatsgevonden, ook was fijne ontmoeting tussen leden vanuit heel het land en zijn de plannen en afgelopen werkzaamheden van het landelijk bestuur uitgebreid besproken. Een van de vele hoogtepunten van deze dag was ook de verkoop van onze nieuwe “Gelijkwaardig BIJ1” t-shirts. Binnenkort meer over hoe ook jij een exemplaar kunt bemachtigen!


Gerelateerde artikelen

Lina Zedriga en Sylvana Simons

BIJ1 wil een Afrikaanse caucus: Sylvana Simons in gesprek met Lina Zedriga over de situatie in Oeganda

Sylvana Simons sprak met Lina Zedriga, medeoprichter en vice president National Unity Party uit Oeganda. Ze spraken over hoe BIJ1 en NUP elkaar kunnen steunen.

Lees meer
Een politieagent kijkt over het water. We zien zijn rug, hij draagt een donkerblauwe jas met gele strepen waar het logo van de politie op staat.

BIJ1 stelt Kamervragen over ernstige misstanden binnen de politie

BIJ1 heeft Kamervragen gesteld over de meerdere berichten in het nieuws waaruit blijkt dat er een onveilige sfeer bestaat binnen het Nederlandse politiekorps.

Lees meer
Persoon met een Palestijnse vlag voor een Israelische nederzetting.

STATEMENT ‘ISRAËL EN SHEIKH JARRAH’

De afgelopen weken werden getekend door een aanhoudende stroom van ‘escalaties’ als gevolg van de Israëlische bezetting van Palestina. Het gaat hier niet over een ‘ruzie’ want apartheid, kolonialisme en terreur zijn geen kenmerken van een ‘conflict’. Het zijn de kenmerken van onderdrukking. Human Rights Watch publiceerde vorige week een rapport met heldere conclusies: de […]

Lees meer