Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

Live: BIJ1 Verkiezingsfestival!


Iets meer dan een maand voor de verkiezingen komen we digitaal BIJ1. Dit event is dé kans om onze partij beter te leren kennen. Ongeacht of je je al uitspreekt voor BIJ1 of nog twijfelt om kleur te bekennen. Nodig dus al je vrienden, familie en kennissen uit om mee te kijken naar de livestream!

Er komt spoken word van Romana Vrede, Dean Bowen en Rachel Rumai. Muziek van Shauntell Baumgard en Graciously. Afgewisseld met video’s en dans.

Daarnaast gaat presentatrice Aldith Hunkar in gesprek met Sylvana, Quinsy, Rebekka, Jeanette en Daryll. Ze staan op de drempel van de Tweede Kamer, wat zijn hun plannen voor wanneer ze straks op hun zetel zitten?

Er zal een schrijftolk en een gebarentolk aanwezig zijn. Dit verkiezingsfestival is gratis toegankelijk, maar elke donatie is meer dan welkom!

Bekijk de livestream van het Verkiezingsfestival vanaf zaterdag 13 februari om 14:00 uur!


Gerelateerde artikelen

Lina Zedriga en Sylvana Simons

BIJ1 wil een Afrikaanse caucus: Sylvana Simons in gesprek met Lina Zedriga over de situatie in Oeganda

Sylvana Simons sprak met Lina Zedriga, medeoprichter en vice president National Unity Party uit Oeganda. Ze spraken over hoe BIJ1 en NUP elkaar kunnen steunen.

Lees meer
Een politieagent kijkt over het water. We zien zijn rug, hij draagt een donkerblauwe jas met gele strepen waar het logo van de politie op staat.

BIJ1 stelt Kamervragen over ernstige misstanden binnen de politie

BIJ1 heeft Kamervragen gesteld over de meerdere berichten in het nieuws waaruit blijkt dat er een onveilige sfeer bestaat binnen het Nederlandse politiekorps.

Lees meer
Persoon met een Palestijnse vlag voor een Israelische nederzetting.

STATEMENT ‘ISRAËL EN SHEIKH JARRAH’

De afgelopen weken werden getekend door een aanhoudende stroom van ‘escalaties’ als gevolg van de Israëlische bezetting van Palestina. Het gaat hier niet over een ‘ruzie’ want apartheid, kolonialisme en terreur zijn geen kenmerken van een ‘conflict’. Het zijn de kenmerken van onderdrukking. Human Rights Watch publiceerde vorige week een rapport met heldere conclusies: de […]

Lees meer