Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

Live: BIJ1 Verkiezingsfestival!


Iets meer dan een maand voor de verkiezingen komen we digitaal BIJ1. Dit event is dé kans om onze partij beter te leren kennen. Ongeacht of je je al uitspreekt voor BIJ1 of nog twijfelt om kleur te bekennen. Nodig dus al je vrienden, familie en kennissen uit om mee te kijken naar de livestream!

Er komt spoken word van Romana Vrede, Dean Bowen en Rachel Rumai. Muziek van Shauntell Baumgard en Graciously. Afgewisseld met video’s en dans.

Daarnaast gaat presentatrice Aldith Hunkar in gesprek met Sylvana, Quinsy, Rebekka, Jeanette en Daryll. Ze staan op de drempel van de Tweede Kamer, wat zijn hun plannen voor wanneer ze straks op hun zetel zitten?

Er zal een schrijftolk en een gebarentolk aanwezig zijn. Dit verkiezingsfestival is gratis toegankelijk, maar elke donatie is meer dan welkom!

Bekijk de livestream van het Verkiezingsfestival vanaf zaterdag 13 februari om 14:00 uur!


Gerelateerde artikelen

Stop the institutional racism of the Dutch Government towards St. Maarten

BIJ1 supports the fight against institutional racism and the appeal made by the parliament of St. Maarten to the UN against the Netherlands.

Lees meer
Een persoon met een afro-kapsel spreekt de menigte toe bij een BLM-protest

Demonstratie ‘Samen tegen racisme!’ zondag 21 maart

Samen Tegen Racisme!21 maart 2021, Westerpark 13:00 uur Waar het jaar 2020 voor velen een jaar van stilstand was door de coronapandemie, kwam er wereldwijd ook een grote beweging op gang. Na de dood van George Floyd gingen ook in Nederland tienduizenden mensen de straat om hun steun aan de BlackLivesMatter-beweging te betuigen. Met deze […]

Lees meer
Dit is de pleniare zaal. De stoelen hebben de vorm van een tulp, het tapijt is groen als gras en het plafond heeft de blauwgrijze kleur van de Nederlandse lucht. De zaal moest ook iets van een theater hebben. Vandaar dat de stoelen zijn opgesteld in de halfronde vorm van een Romeins-Grieks theater. De roodpaarse wandpanelen met zeventien lagen olieverf onderstrepen het theatrale karakter.

Waarom een stem op BIJ1 ook strategisch is

Programmamaker en onderzoeker Ashley Yin Lee Chin analyseert waarom een stem op BIJ1 ook een strategische stem is.

Lees meer