Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

Een inkijkje bij een heel feestelijke avond…


De kick off van de campagne van Amsterdam BIJ1 voor de gemeenteraad.

Het team van Amsterdam BIJ1 staat aan het begin van een drukke en spannende tijd. Maar we maken ons geen zorgen. De stemming en motivatie zit er in.Tijdens een gezellige en informele BIJ1komst met bijna alle mensen van de lijst, de besturen van zowel de landelijke partij als de Amsterdamse afdeling, partners, vrijwilligers, Melissa als stuwende kracht achter het partijbureau en de jongeren van Radicaal werd de toon gezet voor een sprankelende campagne op weg naar een spectacuair resultaat in Amsterdam op 21 maart aanstaande.

Doe mee en kom ook BIJ1!

Word lid! Als betalend lid en ontvang je ook onze nieuwsbrief, uitnodigingen voor ledenvergaderingen en bijzondere BIJ1komsten. Klik hier!


Gerelateerde artikelen

Lina Zedriga en Sylvana Simons

BIJ1 wil een Afrikaanse caucus: Sylvana Simons in gesprek met Lina Zedriga over de situatie in Oeganda

Sylvana Simons sprak met Lina Zedriga, medeoprichter en vice president National Unity Party uit Oeganda. Ze spraken over hoe BIJ1 en NUP elkaar kunnen steunen.

Lees meer
Een politieagent kijkt over het water. We zien zijn rug, hij draagt een donkerblauwe jas met gele strepen waar het logo van de politie op staat.

BIJ1 stelt Kamervragen over ernstige misstanden binnen de politie

BIJ1 heeft Kamervragen gesteld over de meerdere berichten in het nieuws waaruit blijkt dat er een onveilige sfeer bestaat binnen het Nederlandse politiekorps.

Lees meer
Persoon met een Palestijnse vlag voor een Israelische nederzetting.

STATEMENT ‘ISRAËL EN SHEIKH JARRAH’

De afgelopen weken werden getekend door een aanhoudende stroom van ‘escalaties’ als gevolg van de Israëlische bezetting van Palestina. Het gaat hier niet over een ‘ruzie’ want apartheid, kolonialisme en terreur zijn geen kenmerken van een ‘conflict’. Het zijn de kenmerken van onderdrukking. Human Rights Watch publiceerde vorige week een rapport met heldere conclusies: de […]

Lees meer