Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

Word lid en ontvang een BIJ1 mondkapje


De afgelopen tijd heeft #BLM laten zien wat het effect van activisme kan zijn. Om dit activisme ook daadwerkelijk een politiek gevolg te geven hebben we zoveel mogelijk nieuwe leden nodig. En daar kun jij ons bij helpen!

Lid worden en ons helpen om meer leden te werven is op dit moment de beste manier waarop jij BIJ1 kunt steunen. Alle ledenbijdragen gaan namelijk rechtstreeks naar het campagnebudget voor de verkiezingen. Daarnaast kun jij als lid meepraten en beslissen over het verkiezingsprogramma dat we in oktober presenteren op onze Algemene Ledenvergadering.

#KomBIJ1

Word nu lid en ontvang van ons een gratis BIJ1 mondkapje!

Word lid

BEN JE BIJ1 – SPREAD THE WORD

In het filmpje hieronder zie je hoe Gloria wekker, lid van het eerste uur, vertelt waarom zij BIJ1 is. Wij nodigen jullie allemaal uit om ook een (staande) video/story van max. 1 minuut te maken:

1. Vertel waarom jij BIJ1 bent en waarom anderen dit ook moeten zijn.

2. Deel de video met #benjijBIJ1 en tag BIJ1.

3. Nomineer 2 vrienden die ook BIJ1-lid moeten worden door hen en BIJ1 te taggen in je post.

Stuur de video samen met je adresgegevens (voor het mondkapje) naar campagne@bij1.org.


Gerelateerde artikelen

Lina Zedriga en Sylvana Simons

BIJ1 wil een Afrikaanse caucus: Sylvana Simons in gesprek met Lina Zedriga over de situatie in Oeganda

Sylvana Simons sprak met Lina Zedriga, medeoprichter en vice president National Unity Party uit Oeganda. Ze spraken over hoe BIJ1 en NUP elkaar kunnen steunen.

Lees meer
Een politieagent kijkt over het water. We zien zijn rug, hij draagt een donkerblauwe jas met gele strepen waar het logo van de politie op staat.

BIJ1 stelt Kamervragen over ernstige misstanden binnen de politie

BIJ1 heeft Kamervragen gesteld over de meerdere berichten in het nieuws waaruit blijkt dat er een onveilige sfeer bestaat binnen het Nederlandse politiekorps.

Lees meer
Persoon met een Palestijnse vlag voor een Israelische nederzetting.

STATEMENT ‘ISRAËL EN SHEIKH JARRAH’

De afgelopen weken werden getekend door een aanhoudende stroom van ‘escalaties’ als gevolg van de Israëlische bezetting van Palestina. Het gaat hier niet over een ‘ruzie’ want apartheid, kolonialisme en terreur zijn geen kenmerken van een ‘conflict’. Het zijn de kenmerken van onderdrukking. Human Rights Watch publiceerde vorige week een rapport met heldere conclusies: de […]

Lees meer